Τι κάνει ένας καθαριστής υπονόμων;

Ο καθαρισμός αποχετεύσεων απομακρύνει ανεπιθύμητα υλικά, όπως μη βιοδιασπώμενα υπολείμματα ή λίπη και συσσωρευμένη λάσπη, από έναν σωλήνα. Οι περισσότεροι υπόνομοι στις Ηνωμένες Πολιτείες συντηρούνται από τις τοπικές εταιρείες κοινής ωφέλειας, αν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι συνήθως υπεύθυνοι για τις πλευρικές συνδέσεις. Όταν αποφασίζουν πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουν μια γραμμή, οι ειδικοί λαμβάνουν υπόψη την ηλικία του συστήματος αποχέτευσης, την εποχή, τη θέση της γραμμής, τη διάμετρο του σωλήνα και τις επιπτώσεις των δονήσεων ή των δονήσεων από τους κοντινούς δρόμους. Μια άλλη υδραυλική μέθοδος καθαρισμού αποχετεύσεων είναι η έκπλυση, η οποία εισάγει μια ισχυρή ροή νερού στη γραμμή σε ένα φρεάτιο στις αποφράξεις περιστέρι.

Αναζητήστε έναν υδραυλικό καθαρισμού υπονόμων που προσφέρει αυτή την υπηρεσία και θα διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να βοηθήσει. Οι περισσότεροι καθαρισμοί αποχετεύσεων γίνονται στο πλαίσιο ενός προγράμματος τακτικής συντήρησης, αν και οι καθαριστές ανταποκρίνονται επίσης σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης για γραμμές που υπερχειλίζουν ή έχουν υποστεί βλάβη. Κάθε αποχέτευση, είτε βρίσκεται σε νεροχύτη, ντους ή τουαλέτα, ενώνεται με τις γραμμές αποχέτευσης που βγαίνουν από το σπίτι σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εφαρμοστούν χημικές ουσίες σε μια γραμμή αποχέτευσης για τον έλεγχο των ριζών, του λίπους, των οσμών, της διάβρωσης του σκυροδέματος, των τρωκτικών και των εντόμων.

Οι υδραυλικές μέθοδοι καθαρισμού περιλαμβάνουν εξοπλισμό που χρησιμοποιεί νερό και ταχύτητα νερού για να καθαρίσει το ανάστροφο και τα τοιχώματα του σωλήνα αποχέτευσης, σύμφωνα με την EPA.