Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός μιας γραμμής αποχέτευσης;

Η αποκατάσταση των βουλωμάτων της κύριας γραμμής μπορεί να κοστίσει διπλάσια. Σε ό,τι ακολουθεί, θα ρίξουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε καθέναν από αυτούς τους παράγοντες και πώς μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τη συνολική τιμή για την αποκατάσταση της απόφραξης της αποχετευτικής σας γραμμής. Το διαδίκτυο μπορεί επίσης να σας κάνει να πιστεύετε ότι η μαγειρική σόδα και το ξύδι καθαρίζουν τις αποχετεύσεις, αλλά ο αφρισμός που βλέπετε είναι απλώς η αντίδραση των δύο χημικών ουσιών μεταξύ τους. Ωστόσο, πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν και μια εταιρεία που παρέχει τις δικές της μοναδικές μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων και αποχετευτικών γραμμών για διάφορες ανάγκες.

Αν δεν είχατε τύχη με το βεντούζα ή το φίδι, καθαρίστε την παγίδα P, που είναι ο λυγισμένος σωλήνας κάτω από το νεροχύτη. Πολλές αποφράξεις κύριων γραμμών προκαλούνται από ρίζες δέντρων που έχουν αναπτυχθεί μέσα από παλιές γραμμές αποχέτευσης που είναι κατασκευασμένες από εύθραυστο πηλό και άλλα υλικά που έχουν διασπαστεί με την πάροδο του χρόνου. Μερικές φορές, το πλυντήριο ρούχων προκαλεί υπερχείλιση των νεροχυτών και των τουαλετών, εάν υπάρχει επίσης κάπου φραγή στη γραμμή αποχέτευσης. Ο καθαρισμός μιας γραμμής αποχέτευσης μπορεί να επιτευχθεί με υδροβολή, φιδάκι ή με τη χρήση χημικών καθαριστικών αποχέτευσης.

Η μάρκα είναι επίσης γνωστή για τη συμπερίληψη της επιθεώρησης της εν λόγω περιοχής ή της γραμμής αποχέτευσης στο κόστος του συνολικού έργου, όταν η επιθεώρηση κρίνεται απαραίτητη. Η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι πολύ μεγαλύτερη, και ως εκ τούτου συνήθως μπορεί να διαχειριστεί πολύ μεγαλύτερο όγκο, από τη μέση αποχέτευση στο σπίτι σας. Οι γραμμές αποχέτευσης βρίσκονται σε κάθε σπίτι, αλλά συνήθως δεν τους δίνεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να συμβεί κάτι κακό. Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης χρειάζεται καθαρισμό, θα πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό ή επαγγελματία καθαρισμού αποχετεύσεων για να έρθει να διαγνώσει το πρόβλημα και να δώσει τη σωστή λύση στις αποφράξεις περιστέρι.

Τα σπίτια ηλικίας άνω των 40 ετών έχουν συσσώρευση λίπους, μαλλιών, πιθανών ριζών και άλλων ιζημάτων που συσσωρεύονται και προκαλούν στους παλαιότερους αποχετευτικούς αγωγούς υψηλότερο κίνδυνο απόφραξης. Όσο πιο μακριά βρίσκεται η απόφραξη από το στόμιο καθαρισμού αποχέτευσης (το σημείο πρόσβασης στην αποχετευτική σας γραμμή), τόσο πιο δαπανηρή θα είναι συνολικά η υπηρεσία. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης όταν σκέφτονται τον ευκολότερο ή καλύτερο τρόπο καθαρισμού μιας γραμμής αποχέτευσης.