Ποια είναι η μέθοδος καθαρισμού του αποχετευτικού δικτύου;

Η υδροβολή, ή εκτόξευση, χρησιμοποιεί νερό και αέρα υπό πίεση για να απομακρύνει τα συντρίμμια και να διαλύσει τις αποφράξεις. Τα jetters είναι μηχανήματα υψηλής απόδοσης και η πιο συνηθισμένη λύση που χρησιμοποιείται σήμερα για τον καθαρισμό των υπονόμων. Προωθούν ψεκασμό μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα και βγαίνουν από ένα εξειδικευμένο περιστρεφόμενο ακροφύσιο για να καθαρίσουν και να διαλύσουν τα συντρίμμια. Ο καθαριστής αποχετεύσεων χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να διαλύσει το μπλοκάρισμα, να καθαρίσει τα τοιχώματα του σωλήνα και να ξεπλύνει τα συντρίμμια κατά μήκος του συστήματος αποχέτευσης προς τον εύκαμπτο σωλήνα.

Ένα συνδυαστικό μηχάνημα θα καθαρίσει γρήγορα τα μπλοκαρίσματα, θα καθαρίσει ολόκληρο το σωλήνα και θα απομακρύνει το υλικό που προκάλεσε το μπλοκάρισμα, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος αποχέτευσης. τα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων συνδυάζουν την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης και μια πηγή κενού υψηλής ροής για να καθαρίσουν τους σωλήνες και να αναρροφήσουν το υλικό που προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, ώστε να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί η κανονική ροή του αποχετευτικού δικτύου. Αυτή η εργασία απαιτεί συνήθως μια συνέχεια με υδραυλικό καθαρισμό, καθώς ο μηχανικός καθαρισμός είναι πιο αποτελεσματικός στην εξάλειψη των αποφράξεων από τον καθαρισμό. Αφού σταλεί σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, η κάμερα επιστρέφει ένα βίντεο σε μια οθόνη, ώστε ο υδραυλικός να μπορεί να εντοπίσει τις περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και ποιο είδος καθαρισμού θα κάνει τη δουλειά.

Μηχανικός καθαρισμός στις αποφράξεις περιστέρι - Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούνται ηλεκτρικές ράβδοι, ράβδοι χειρός και χειροκίνητοι κοχλίες αποχέτευσης που μπορούν να κόψουν, να ξύσουν, να τραβήξουν και να σπρώξουν τα συντρίμμια έξω από το σωλήνα. Η ανάγκη διατήρησης ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος κατάλληλου για να ζουν και να εργάζονται οι άνθρωποι είναι κοινή στους δήμους σε όλο τον κόσμο. Ο καθαρισμός αποχετεύσεων απαιτεί επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν μεθόδους που όχι μόνο καθαρίζουν αποτελεσματικά τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες, αλλά τις καθαρίζουν με ασφάλεια, αφήνοντας πίσω τους μηδενικά τοξικά κατάλοιπα και προστατεύοντας το εσωτερικό των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ένα σύστημα συλλογής λυμάτων είναι συνήθως ένα δίκτυο σωλήνων, φρεατίων, καθαρισμών, παγίδων, σιφώνων, σταθμών ανύψωσης και άλλων απαιτούμενων κατασκευών για τη συλλογή όλων των λυμάτων από μια περιοχή και τη μεταφορά τους σε μια μονάδα επεξεργασίας ή ένα σύστημα διάθεσης.

Ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου είναι η διαδικασία απομάκρυνσης συσσωρευμένων σκουπιδιών, φύλλων, λίπους, άμμου, άμμου, πλαστικών σακουλών, κουρελιών και εμποδίων, όπως οι ρίζες δέντρων, από το σύστημα αποχέτευσης. Η διενέργεια επιθεώρησης και καθαρισμού ρουτίνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία ενός συστήματος αποχέτευσης ή ομβρίων. Ο καθαρισμός των σωλήνων συχνά απαιτεί από τους υδραυλικούς να γνωρίζουν ακριβώς τι αντιμετωπίζουν, και ο μόνος τρόπος για να το διαπιστώσουν αυτό χωρίς τη διακοπή της πρόσβασης σε θαμμένους και κρυμμένους σωλήνες είναι η επιθεώρηση σωλήνων με βίντεο. Οι συνδυασμένοι καθαριστές αποχέτευσης μπορούν να μεταγγίσουν το πλεονάζον υγρό που φέρνουν στο σώμα των απορριμμάτων πίσω στη γραμμή αποχέτευσης όταν τελειώσει ο καθαρισμός.

Αυτός είναι ένας από τους πιο ενδελεχείς τρόπους καθαρισμού των σωλήνων αποχέτευσης και δυσκολεύει την επιστροφή των συντριμμιών. Γενικά, οι σωλήνες μικρότερου μεγέθους και οι σωλήνες που είναι επιρρεπείς σε απόφραξη από τη συσσώρευση λίπους και την εισχώρηση ριζών δέντρων πρέπει να καθαρίζονται συχνότερα.