Πώς καθαρίζονται οι γραμμές αποχέτευσης;

Εάν το σπίτι σας είναι σχετικά καινούργιο και δεν είχατε προηγουμένως προβλήματα απόφραξης της αποχέτευσης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στη γραμμή αποχέτευσης ή διείσδυσης ριζών δέντρων, τότε η γραμμή αποχέτευσης είναι πιθανώς σε καλή κατάσταση. Σήμερα, αυτή η χρονοβόρα μέθοδος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε περιορισμένη βάση για έντονα φραγμένες γραμμές διαμέτρου 18 ιντσών ή μεγαλύτερης. Οι περισσότεροι αγωγοί αποχέτευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες συντηρούνται από τις τοπικές εταιρείες κοινής ωφέλειας, αν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι συνήθως υπεύθυνοι για τις πλευρικές συνδέσεις. Εάν το σπίτι σας αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα με τις γραμμές αποχέτευσης, συνιστάται να επικοινωνήσετε με έναν υδραυλικό και να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση με βίντεο.

Στόχος του καθαρισμού μιας γραμμής αποχέτευσης είναι η απομάκρυνση μη βιοδιασπώμενων σκουπιδιών, συσσωρευμένης λάσπης ή λίπους από έναν σωλήνα αποχέτευσης. Για να επιβεβαιώσετε την καθαριότητα του σωλήνα, τραβήξτε φωτογραφίες πριν και μετά με το ακροφύσιο βίντεο Jetscan HD και βεβαιωθείτε ότι η εργασία έγινε αποτελεσματικά και σωστά. Μικρά συντρίμμια και συσσώρευση λίπους μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα στην πορεία, εάν οι γραμμές δεν καθαρίζονται και δεν επιθεωρούνται τακτικά, όπως και οι κακώς εγκατεστημένοι ή κατεστραμμένοι σωλήνες. Ο καθαρισμός και η αντικατάσταση των γραμμών αποχέτευσης είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ το υδραυλικό σας σύστημα στις αποφράξεις περιστέρι.

Οι γουρούνες είναι κάψουλες που έχουν το μέγεθος της διαμέτρου ενός σωλήνα και στη συνέχεια προωθούνται μέσα σε μια γραμμή, αποξέοντας υλικό από τις πλευρές και σπρώχνοντας τα συντρίμμια προς τα κάτω καθώς προχωρούν. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε αμέσως με την The Original Plumber. Κάθε αποχέτευση, είτε βρίσκεται σε νεροχύτη, ντους ή τουαλέτα, ενώνεται με τις γραμμές αποχέτευσης που βγαίνουν από το σπίτι σας. Οι μίνι κάμερες επιθεώρησης της γραμμής αποχέτευσης βοηθούν τους υδραυλικούς να διαγνώσουν το πρόβλημα, ενώ οι κοχλίες (φίδια αποχέτευσης), οι πίδακες νερού υψηλής ισχύος και τα επαγγελματικά καθαριστικά αποχέτευσης βοηθούν τους υδραυλικούς να διαλύσουν ή να διαλύσουν την απόφραξη.

Εάν οι οικιακές θεραπείες δεν αποδώσουν, σημαίνει ότι η απόφραξη δεν είναι στο χέρι σας, αφού προέρχεται από το δημοτικό σύστημα αποχέτευσης. Αναζητήστε έναν υδραυλικό καθαρισμού αποχετεύσεων που προσφέρει αυτή την υπηρεσία και θα διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό που μπορεί να σας βοηθήσει. Εξετάστε το ενδεχόμενο να απομακρύνετε τα παλαιότερα δέντρα που βρίσκονται κοντά στο σπίτι ή το σηπτικό σας σύστημα, ώστε να αποτρέψετε τις ρίζες των δέντρων από το να καταστρέψουν τις γραμμές αποχέτευσης.