Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τη γραμμή αποχέτευσης;

Κάθε 18 με 22 μήνεςΈνας καλός γενικός κανόνας είναι να καθαρίζετε τις αποχετευτικές γραμμές του σπιτιού σας κάθε 18 με 22 μήνες. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το θυμάστε, αλλά σκεφτείτε το ως ενάμιση έως λίγο λιγότερο από δύο χρόνια. Το κόστος για την αντικατάσταση της κύριας σύνδεσης αποχέτευσης του σπιτιού σας μπορεί να ποικίλλει πολύ, αλλά μπορείτε να υποθέσετε ότι μπορεί να είναι χιλιάδες δολάρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να εξασφαλίσουν ένα ραντεβού για τον καθαρισμό της αποχέτευσης του αποχετευτικού αγωγού, ιδίως αν έχουν ένα παλαιότερο σπίτι και δεν έχουν εξασφαλίσει την υπηρεσία αυτή στην πρόσφατη μνήμη.

Ωστόσο, τα σημάδια και τα συμπτώματα που συμβαίνουν εξωτερικά θα σας πουν ότι μπορεί να χρειάζεστε επισκευή ή αντικατάσταση της γραμμής αποχέτευσης. Παρόλο που η παραδοσιακή αντικατάσταση αποχέτευσης είναι λιγότερο δαπανηρή, το κόστος ενός τρόπου αντικατάστασης αποχέτευσης χωρίς τάφρο εξαρτάται από τις μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν στην ιδιοκτησία σας. Η γραμμή αποχέτευσης μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές πιθανές προκλήσεις και αυτό θα καθορίσει πόσο θα διαρκέσουν οι σωλήνες σας. Εάν το σπίτι σας είναι παλαιότερο, η πιθανότητα να σας ωφελήσει ένας άμεσος καθαρισμός της γραμμής αποχέτευσης είναι πολύ μεγάλη.

Εάν έχετε εγκαταστήσει παλιούς σωλήνες στα σπίτια σας, οι πιθανότητες είναι ότι θα αποτυγχάνουν συχνότερα, οπότε η αντικατάσταση του αποχετευτικού αγωγού είναι η καλύτερη λύση για να έχετε μια αποτελεσματική γραμμή αποχέτευσης. Όταν πρόκειται για τα προβλήματα της αποχετευτικής σας γραμμής, χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων για να διαγνώσει πρώτα ποιο είναι το πρόβλημα στις αποφράξεις περιστέρι. Το δεύτερο βήμα θα ήταν να επικοινωνήσετε με διάφορους καλά αξιολογημένους εργολάβους αποχέτευσης που διαθέτουν την κατάλληλη άδεια, ασφάλιση και εγγύηση. Ευχαριστούμε για τη συμβουλή ότι το να έχετε πιο συχνές αποφράξεις μπορεί να είναι σημάδι ότι ήρθε η ώρα να λάβετε υπηρεσίες αντικατάστασης πλευρικής αποχέτευσης.

Πόσο συχνά όμως πρέπει να αντικαθίστανται οι γραμμές αποχέτευσης; Ας μάθουμε περισσότερα για το αποχετευτικό σας σύστημα, ώστε να γνωρίζετε τα σημάδια για το τι πρέπει να προσέχετε και να καθορίσετε αν ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τους σωλήνες σας. Το βάρος του εδάφους πάνω από τους σωλήνες σας μπορεί να παρουσιάσει πολλές αλλαγές, όπως συμπίεση από κτίρια ή ακόμη και σταθμευμένα οχήματα πάνω από τη γραμμή αποχέτευσης. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος, ο καθαρισμός της αποχετευτικής σας γραμμής μπορεί να διαρκέσει από μισή έως 5 ώρες. Ως σταθερό προληπτικό μέτρο, οι γραμμές αποχέτευσης θα πρέπει να καθαρίζονται μία φορά κάθε δεκαοκτώ έως είκοσι δύο μήνες.