Πόσος χρόνος χρειάζεται για τον καθαρισμό μιας κύριας αποχετευτικής γραμμής;

Το οξύ σε αυτές τις αποχετεύσεις καταστρέφει την επένδυση των σωλήνων αποχέτευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν επαγγελματίες καθαριστές αποχετεύσεων για να αποκαταστήσουν γρήγορα τους σωλήνες τους. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων από τους επαγγελματίες διαρκεί μόνο μερικές ώρες. Μπορείτε να περιμένετε από την εταιρεία καθαρισμού σας να ολοκληρώσει την εργασία σε λιγότερο από τρεις ώρες.

Με την κύρια γραμμή αποχέτευσης φραγμένη, χρειάζεστε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να φιδώσει ή να υδροβολήσει τον σωλήνα που συνδέει τις αποχετεύσεις του σπιτιού σας με τη δημοτική γραμμή αποχέτευσης. Το να ρίξετε μόνοι σας λίγο καθαριστικό κύριας αποχέτευσης στην τουαλέτα δεν θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να επισκευάσετε την ανάπτυξη ριζών δέντρων ή άλλα σοβαρά προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, στις αποφράξεις περιστέρι. Με την πάροδο του χρόνου, το χαρτί τουαλέτας, οι σερβιέτες, τα χαρτομάντιλα προσώπου, τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής και άλλα μπορούν να φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, προκαλώντας δραματική απώλεια στη λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων. Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείτε να αποστραγγίσετε το νερό, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να πάει, επειδή η γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη.

Πολλά σπίτια διαθέτουν ένα στόμιο καθαρισμού της γραμμής αποχέτευσης, το οποίο είναι ένας μεγάλος σωλήνας με καπάκι στο άκρο, που βρίσκεται στο υπόγειο ή στο πλάι του σπιτιού σας. Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης έχει σπάσει, η επίλυσή της θα είναι δαπανηρή, αφού θα πρέπει να εμπλακεί επαγγελματίας υδραυλικός. Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, όλα τα λύματα και τα λύματα που βρίσκονται στους σωλήνες δεν έχουν πού να διαφύγουν. Ο καθαρισμός και η αντικατάσταση της γραμμής αποχέτευσης είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ το υδραυλικό σας σύστημα.

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε αμέσως με την The Original Plumber. Ακόμη και αν τρέξετε ζεστό νερό με το λίπος, αυτό συνήθως στερεοποιείται μέχρι να φτάσει στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Αν δεν ξέρετε πώς να ξεβουλώσετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης, επωφεληθείτε από το ξύδι για να εξαλείψετε τη βρωμιά, το λίπος και τις τρίχες στο σωλήνα. Ενώ δεν μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας την απόφραξη, μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν λύματα και να κρατήσετε όλους μακριά από τις μολυσμένες περιοχές.

Το να προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας είναι χαμένη υπόθεση, επειδή ο κεντρικός αγωγός περνάει έξω από το σπίτι σας και συνδέεται με την κύρια γραμμή της πόλης. Δεν ξέρετε ότι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου το τυπικό βύθισμα είναι σχεδόν άχρηστο, όπως όταν η κύρια γραμμή αποχέτευσης στο σπίτι σας φράζει. Οι επαγγελματίες διαθέτουν βαρέως τύπου καθαριστικά κύριας γραμμής αποχέτευσης και άλλο εξοπλισμό που τους επιτρέπει να απομακρύνουν όλα τα είδη των φραγμάτων.