Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθίστανται οι γραμμές αποχέτευσης;

Σωλήνες που δεν έχουν παραχθεί και εγκατασταθεί σωστά μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροή ή θραύση της γραμμής αποχέτευσης και αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα από ό,τι θα περιμένατε. Όταν πρόκειται για τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης, χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων για να διαγνώσει πρώτα ποιο είναι το πρόβλημα. Αλλά δεν πρόκειται να σας αρέσει αυτό που θα συμβεί αν συνεχίσετε να αφήνετε τα λύματα να διαρρέουν από τον σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης. Οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν βασικό μέρος του υδραυλικού σας συστήματος τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησή σας, επειδή, χωρίς αυτές, τα λύματα θα συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις, τα φωτιστικά και τις συσκευές σας.

Παραδοσιακά, οι αντικαταστάσεις υπονόμων απαιτούσαν από έναν εργολάβο να σκάψει ένα όρυγμα στην αυλή του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού κατά μήκος του πλευρικού αγωγού. Εάν τα λύματα αρχίσουν να διαρρέουν από την κύρια γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας και να φτάνουν προς την επιφάνεια, θα κάνουν κάτι περισσότερο από το να δημιουργήσουν ένα μεγάλο χάος στην αυλή σας. Ωστόσο, ορισμένα προβλήματα αποχετευτικών γραμμών δεν μπορούν να διορθωθούν με απλή επισκευή και ο μόνος τρόπος επίλυσης είναι η αντικατάσταση του αποχετευτικού αγωγού. Ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάστηκαν οι σωλήνες σας, ο αγωγός σας μπορεί να έχει μεγαλύτερη ή μικρότερη διάρκεια ζωής.

Σας ευχαριστούμε για την πληροφορία ότι το να έχετε πιο συχνές αποφράξεις μπορεί να είναι σημάδι ότι ήρθε η ώρα να λάβετε υπηρεσίες αντικατάστασης πλευρικών αγωγών αποχέτευσης, στις αποφράξεις περιστέρι. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να σταματήσετε να συμβαίνουν όλα αυτά όταν έχετε σπασμένη γραμμή αποχέτευσης είναι να προγραμματίσετε την αντικατάσταση της κύριας γραμμής αποχέτευσης. Πρώτα χρησιμοποιήθηκε για εμπορικά και δημοτικά έργα, η αντικατάσταση γραμμής αποχέτευσης χωρίς τάφρο εισήλθε στην οικιακή αγορά της Ινδιανάπολης πριν από περίπου 10 χρόνια. Αυτά τα σημάδια θα σας ενημερώσουν πότε πρέπει να καλέσετε τους επαγγελματίες για την αντικατάσταση της κύριας γραμμής αποχέτευσης στο Ντάλας του Τέξας.

Μια σειρά από αργά κινούμενες αποχετεύσεις θα μπορούσε κάλλιστα να υποδεικνύει έναν σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης που δεν είναι σε θέση να καθαρίσει τις αποχετεύσεις σας αρκετά γρήγορα. Όταν αντιμετωπίζετε την ανάγκη αντικατάστασης των σωλήνων αποχέτευσης, ο υδραυλικός μπορεί να προτείνει τη διάνοιξη σήραγγας κάτω από το σπίτι σας.